December 19, 2016

Geslaagd ACHC symposium over alcohol en sociale netwerk sites

Op vrijdag 9 december 2016 vond het tweede ACHC symposium plaats in Amsterdam. Het doel van het symposium was om in een interactieve bijeenkomst wetenschap en praktijk te informeren over de rol van sociale media bij alcoholconsumptie onder adolescenten op basis van recent wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaringen. Internationaal expert Megan Moreno sloot het symposium af met een keynote, en de dag was een groot succes. Het symposium werd mogelijk gemaakt door RPA Personalised Communication en een NWO Veni voor Hanneke Hendriks (project nummer 451-15-022).

Voor meer informatie, en de presentaties van de dag, zie de website van de Amsterdam Center for Health Communication (ACHC): link

Please reload

Alcohol en Sociale Netwerk sites

Veni-project: Alcohol op Sociale Netwerk Sites

Dit project onderzoekt hoe vaak en waarom jongeren praten over alcohol op Sociale Netwerk Sites (SNS), alsmede de effecten van verschillende alcoholberichten op SNS op alcoholconsumptie, en wanneer deze effecten plaatsvinden. Vervolgens wordt een interventieplan ontwikkeld en getest om de schadelijke effecten van alcohol-gerelateerde SNS-berichten tegen te gaan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now